Powerbeats Pro är ett par trådlösa hörlurar som är tillverkade för ett aktivt liv och passar dig som tar din träning på allvar och vill ha ett par trådlösa hörlurar som både levererar ljudmässigt och sticker ut från mängden.

Hörlurar för dig med höga krav

De trådlösa hörlurarna Powerbeats Pro använder sig av Apple-teknik och har inga kablar som hindrar dig. Powerbeats Pro sitter fast stadigt runt dina öron med hjälp av de justerbara öronbågarna. Dessa öron kan visserligen vara något obekväma till en början men allteftersom du använder Powerbeats Pro kommer du troligen bli van. Powerbeats Pro tål hård träning och är givetvis extra vattentåliga.

Grymt ljud

Många anser att musik är motivationshöjande och då är givetvis ljudet extra viktigt. Powerbeats Pro levererar ett bra ljud med en bred och bra ljudbild. Med öronbågarna finns ingen risk att du råkar tappa hörlurarna under träningspasset. Med Powerbeats Pro kan du även välja om du vill att ljud i båda hörlurarna samtidigt eller om du vill enbart ha ljud i en hörlur åt gången.

Användarvänliga

Då Powerbeats Pro är Apple-kompatibla innebär det att användarvänligheten är i världsklass. Under testet av dessa hörlurar krånglade inte Bluetooth-tekniken (klass 1) en enda gång.

Egenskaper för Powerbeats Pro

Hörlurarna är helt trådlösa och du kan drygt 9 timmars uppspelningstid. De justerbara öronbågarna gör att hörlurarna passar dig som individ och hindrar samtidigt att hörlurarna trillar av under ett hårt träningspass. Råkar glömt att ladda hörlurarna så är Powerbeats Pro utrustade med Fast Fuel vilket innebär att efter enbart 5 minuters laddning kan du lyssna på musik eller podcasts i drygt 90 minuter.

Powerbeats Pro
SAMMANFATTNING
Powerbeats Pro är ett par trådlösa hörlurar för dig som ställer höga krav på både dig själv och din utrustning. Powerbeats Pro levererar bra ljud och är väldigt användarvänliga.
PLUS
Bra ljud
Tål ett svettigt träningspass
Användarvänliga
Bra Bluetooth-teknik
MINUS
Något obekväma öronbågar till en början
4.5